Sunwarrior, Organic Classic Plus, Vanilla, 35.2 oz (1 kg)

Sunwarrior, Organic Classic Plus, Vanilla, 35.2 oz (1 kg)
 

Наведіть курсор, щоб збільшити

 
Код товару SUW-64319
 
 

Опис Sunwarrior, Organic Classic Plus, Vanilla, 35.2 oz (1 kg)

ОписаниеRaw Plant - Based ProteinGreat Taste!USDA OrganicSoy FreeRawGluten FreeDairy FreeVeganCertified Organic by CCOFIlluminate Body, Mind, and PlanetLysine & LeucineNo Chemicals, Fillers, or Artificial IngredientsPre & Post WorkoutSustainableYou'll love the way it tastes, but how it makes you feel is why we call it Plus. Raw, plant - based, and powerful, Classic Plus builds on the gentle nature of whole - grain brown rice with the strength of pea, chia, quinoa, and amaranth protein. Your Plus is here. What will you make of it?Рекомендації по ПрименениюMix, shake, or blend 1 scoop with 10 oz of your favorite beverage.Інші ИнгредиентыOrganic vanilla flavor, ancient sea salt, organic guar fiber, organic steviaAs a natural product, color, texture, flavor, and other traits may vary. We always aim for perfection, but Nature likes variety and who are we to argue?ПредупрежденияSlight settling may occur.Refrigerate and use prepared product same day. Keep package out of direct light and away from heat.Consult your physician before beginning a dietary regimen containing this product. Keep out of the reach of children. If you are nursing, pregnant, or considering pregnancy, consult your healthcare professional prior to using this product. Інформація про ДобавкахServing Size : 25 g (1 Scoop) Serving Per Container : 40 Amount Per Serving%Daily Value*Calories100 Calories from Fat10 Total Fat1 g1%Saturated Fat0 g 0%Sodium 140 mg6%Total Carbohydrate 4 g1%Dietary Fiber 2 g7%Sugars0 g**Protein 18 g 36%Vitamin C 38 mg60%Calcium 37 mg4%Iron 4 mg20%Proprietary Protein BlendOrganic Pea, Organic Brown Rice, Organic Quinoa, Organic Chia Seed.Organic Amaranth22 g &Percent Daily Values (%DV) are based on a 2,000 calorie diet.**Daily Value not established.Complete Amino Acid ProfileAmount Per ServingAlanine900 mg Arginine 1190 mgAspartic Acid 1675 mgCystine408Glutamic Acid3160 mgGlycine579 mgHistidine 398 mgIsoleucine1071 mgLeucine 1659 mgLysine 960 mgMethionine456 mgPhenylalanine816 mgProline1052 mgSerine866 mgThreonine798 mgTryptophan289 mgTyrosine709 mg Valine 1054 mg
 
 

Новини компанії

Пробіотики і пребіотики для дітей за доступною ціною тільки у нас!
06 березня 2019 в 17:00

З найпершого знайомства малюка з навколишнім світом його крихітний організм починають активно заселяти мільйони мікроскопічних помічників. Першими гостями є пробіотики та пребіотики, а вже потім організм починають заселяти…

 
Безкоштовна доставка вітамінів і мінералів Новою поштою і поштоматами Приватбанку при сумі замовлення від 500 гривень!
03 серпня 2017 в 17:00

У нашому інтернет-магазині Vitamin діє програма лояльності для наших постійних клієнтів. За умови 100% передоплати на карту Приватбанку на замовлення від 500 гривень і більше - БЕЗКОШТОВНА доставка Новою поштою, а також…

 

Каталог товарів

 

Питання і відповіді

Де купити полівітаміни для літніх людей?

07 березня 2019 в 08:49 відповідей: 1
 
 

Як приймати Гінкго Білоба?

21 серпня 2017 в 10:41 відповідей: 1
 
 

Статті компанії

Купити вітамінно-мінеральний комплекс для покращення здоров'я

13 березня 2019 в 11:18
 

Всім ще з шкільної парти відомо про те, що вітаміни життєво необхідні людям. Не секрет, що те, як ми харчуємось, відбивається на нашій зовнішності. Більшість людей, для того щоб гарно виглядати та добре почувати себе, щодня…

 
 

Пропонуємо вітамін В17 проти раку купити та забути про проблеми зі здоров'ям!

11 березня 2019 в 09:23
 

Мільйони людей у всьому світі страждають від проблем зі здоров'ям, і за стандартними симптомами ми навіть не завжди розуміємо всю серйозність проблеми, а наслідки від цього можуть бути жахливими. Важливо відразу звертатись…

 
 
 
Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Ідентифікатор сторінки
Ідентифікатор сторінки:
1234

Пошук
 
 

Закрити
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create
Замовлення послуги